У Львові проходить Фестиваль добра (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 6 липня 2014, 17:22
"Червоні носики" збирають гроші для хворих діток.
У Львові проходить Фестиваль добра (ФОТО)

6 липня у місті проводиться другий щорічний Фестиваль добра, який організовує Всеукраїнський благодійний фонд. Метою фестивалю є збір коштів на лікування онкохворим дітям.

У фестивальну програму входить ціла низка розважально-пізнавальних заходів для дітей різного віку: концерт, клоуни, аніматори, майстер-класи, аквагрим, а також безкоштовний подарунок - червноий носик кожній дитині.

Дійство цього року, як і минулого, проходить на площі перед університетом імені Івана Франка, де малечі є де побігати, а також є місце для сцени, з якої не лише виконувались пісні, а й досвідчені аніматори тішили дітей кумедними та цікавими способами використовувати побутові речі по-новому.

Усі благодійні пожертви, які було зібрано під час фестивалю, буде спрямовано на підтримку онкохворих дітей, які лікуються у відділенні гематології Західноукраїнського  спеціалізованого дитячого центру.

Звіт про розпорядження зібраними коштами трохи згодом буде можна переглянути на сайті www.zaporuka.com.ua, а фото зроблені під час заходу батьки та діти зможуть переглянути зі сторіки у соціальній мережі: www.facebook.com/Zaporuka

 

Фото: Назарій Фарш

comments powered by HyperComments