Прокурору Львівщини активісти подарували тачку з гноєм (ФОТО, ВІДЕО)

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 27 червня 2014, 17:13
Сьогодні, 27 червня, декілька десятків активістів Львівської сотні самооборони «Білі Горвати» пікетували обласну прокуратуру. Пікетувальники вимагали негайної відставки прокурора Львівщини Володимира Гураля.
Прокурору Львівщини активісти подарували тачку з гноєм (ФОТО, ВІДЕО)

Як відомо, відставки Гураля активісти вимагають ще з часу його призначення на посаду, оскільки він не пройшов люстрацію.

Пікетувальники тримали у руках плакати із написами «Гураль – ворог Майдану», «Прокурора на нари», та «Прокурор «в законі» вор» і вимагали, аби Гураль вийшов до них та повідомив коли піде у відставку. Проте, як повідомив представник прокуратури, сьогодні Володимира Гураля немає на робочому місці.

Незважаючи на це активісти все ж вирішили продовжити пікет. Так вони принесли з собою «універсальний пропуск» на прийом до прокурора – сувенірні купюри номіналом 10 тис.грн і з зображенням на них Володимира Гураля. А під стіни прокуратури привезли на тачці «подарунок Гуралю» - мішки з гноєм.

Також під прокуратуру прийшли представники «Правого сектору», які заявили, що Гураля не підтримують, проте до самого пікетування не долучалися і стояли осторонь.

comments powered by HyperComments