"Львівська політехніка" має нового ректора

Юлія Субота  |  Середа, 25 червня 2014, 16:20
У цю середу "Львівська політехніка" обрала нового ректора.
"Львівська політехніка" має нового ректора

Національний університет "Львівська політехніка" сьогодні, 25 червня, обрав на посаду ректора Юрія Бобала, який очолив навчальний заклад вдруге, адже перебував на цій посаді ще з 2007 року.

Заява про те, що університет визначився зі своїм керівником, була оприлюднена прес-службою НУ "Львівська політехніка".

Згідно з результатами конференції трудового колективу Національного університету "Львівська політехніка", де буди присутні 256 делегатів, майже одноголосно було ухвалено рішення про затвердження єдиного кандидата на посаду ректора Юрія Бобала. Проти повторного обрання проголосувало лише 7 делегатів із 256. Відповідно до голосування Бобало отримав підтримку у 91,8% голосуючих.

Аби затвердити обраного кандидата на посаду, залишається лише підписати контракт із міністром освіти та науки України про подальшу співпрацю. 

У передвиборчому виступі переобраний ректор Юрій Бобало наголосив на своєму рішенні розвивати технічні можливості університету, а також висловився за те, аби надати структурним підрозділам Львівської політехніки більшу фінансову автономію.

До слова, Юрій Бобало був єдиним кандидатом на посаду ректора, іншому претенденту раніше було відмовлено у Міністерстві освіти.

comments powered by HyperComments