Львівський Майдан нагадав Порошенку, що кредит довіри може вичерпатися

Валерій Шмаков  |  Неділя, 15 червня 2014, 22:35
Сьогодні, 15 червня під час недільного віче на Львівському Майдані оголосили резолюцію, яка стала зверненням до президента України Петра Порошенка. Резолюцію зачитав координатор Львівського Євромайдану Роман Брезіцький. «Справжня Варта» подає текст резолюції.
Львівський Майдан нагадав Порошенку, що кредит довіри може вичерпатися

«Ми шоковані останніми подіями на сході, насамперед трагедією поблизу Луганська, де загинуло 9 членів екіпажу літака і 40 десантників і висловлюємо глибокі співчуття родинам загиблих. 
Минув перший тиждень. Якщо брати усю президентську каденцію - це крапля в морі, але для українського суспільства це великий відрізок часу. Ми очікували від Вас в перші дні чітких радикальних кроків, які дозволили б стабілізувати ситуацію. Натомість ми маємо трагедію, яка сталася під Луганськом. 

Нагадуємо, що Майдан не розійшовся - вогонь Майдану запалив серця мільйонів українців, тому сьогодні суспільство готове брати на себе відповідальність, а не довіряти управління всіма процесами представникам влади, як це було раніше. Сотні волонтерів вирішують питання постачання продуктів, засобів зв'язку, обмундирування. Добровольці об'єднуються в батальйони та частини територіальної самооборони і захищають свою землю від агресора. 

Занадто висока ціна була покладена українським народом, самопожертвою героїв Небесної сотні, тому ніхто не опускатиме рук, і однозначно буде добиватися досягнення цілей Майдану - побудови справедливої та успішної Української держави.

Ви маєте кредит довіри від українського народу - знайте, що він вичерпний. Тому просимо Вас бути пильними при нових призначеннях і не довіряти посади людям, які заплямували себе корупцією та прислужництвом режиму Януковича.

Ми вимагаємо від Вас:
- Негайно здійснити комплекс заходів, які дозволять стабілізували ситуацію на сході і нейтралізувати загрозу тероризму. 
- Підвищення ефективності АТО, відсторонення від участі в операції офіцерів, які не дбають про життя солдатів.
- Належного забезпечення учасників АТО технічними засобами, обмундируванням та харчуванням, підвищення доплат для українських військових.
- Негайного розпуску Верховної Ради, проведення дострокових парламентських і місцевих виборів, адже в місцевих радах по всій Україні залишаються десятки тисяч депутатів, обраних від Партії регіонів та КПУ.
- Реформи правоохоронних органів та судової системи, створення умов для незалежного судочинства».

 

comments powered by HyperComments