У Львівському університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск фахівців (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 13 червня 2014, 20:36
Сьогодні, 13 червня, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск фахівців. Дипломи бакалавра та спеціаліста отримали 415 юнаків та дівчат.
У Львівському університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск фахівців (ФОТО)

З них 166 осіб, які навчались за державним замовленням, отримали звання лейтенанта та направлені для проходження служби у територіальні підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Решта молодих людей продовжать навчання здобуваючи освітньо-кваліфікаційний рівень магістра та спеціаліста.

Загалом у 2014 році Університет здійснив випуск близько 650 фахівців різного освітньо-кваліфікаційного рівня.

У вітальній промові до випускників ректор університету Михайло Козяр зазначив: «Декілька років тому ви зробили свідомий крок та вибрали не просто професію чи фах, ви обрали долю, спосіб життя та мислення де в основі основ – самопожертва заради інших, небайдужість до людського горя та біди. У цей складний для країни час на вас лягає величезна відповідальність. Адже сьогодні запит суспільства на фахівців, які б виконували цілий комплекс завдань, пов’язаних із гарантуванням безпеки людей та держави величезний. Сотні тисяч людей щоденно з надією вдивляються в очі рятувальників в очікуванні допомоги».

Також, за його словами, сьогодні кредит довіри Українців до ДСНС найбільший серед усіх державних інституцій.

Після вручення дипломів випускники пройшли урочистим маршем підкидаючи вгору монети на щастя. Був і феєрверк, і святковий стіл із шампанськім у пожежному шоломі, а також радісні сльози батьків, поздоровлення і привітання.

comments powered by HyperComments