Стоматологи розпочали голодування під кабінетом мера Львова (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Четвер, 22 травня 2014, 22:40
Сьогодні, 22 травня, лікарі 4-ої стоматологічної поліклініки розпочали голодування у приймальні міського голови Львова Андрія Садового. Лікарі оголосили, що відмовляються від їжі на невизначений термін
Стоматологи розпочали голодування під кабінетом мера Львова (ФОТО)

Свою акцію протесту працівники поліклініки розпочали на площі перед Ратушею ще 13 травня . Вони вимагали відставки головного лікаря Галини Іванівни Ляльки, зазначаючи, що через неї у лікарні процвітає корупція.

Проте, за їхніми словами, за десять днів протесту влада міста їх так і не почула, тому сьогодні вони вирішили розпочати голодування під приймальнею мера Андрія Садового. Кажуть вживатимуть лише воду, а від їжі відмовлятимуться до того часу, поки не будуть виконані їх вимоги.

Як запевнив адвокат протестуючих Андрій Петришин, голодуючі вестимуть себе мирно і не перешкоджатимуть роботі міської ради. Також за його словами, жоден з протестувальників не претендує на посаду головного лікаря.

Проте, коли стоматологи підійшли під кабінет міського голови, останнього на робочому місці застати не вдалося. Як повідомив охоронець, сьогодні Андрій Садовий перебуває у відрядженні. Тож працівники стоматполіклініки розстелили в коридорі міськради карімати та отаборившись стали чекати мера.

Окрім цього, двоє представників голодуючих пішли на прес-конференцію кандидата в президенти Петра Порошенка, який сьогодні перебуває з візитом у Львові. Лікарі мали намір розказати йому про свою проблему.

comments powered by HyperComments