Ляшко закликав львів’ян їхати на схід, давити сепаратистську заразу (ВІДЕО)

Валерій Шмаков  |  Середа, 23 квітня 2014, 20:16
Жодних перемовин з терористами, які діють на Сході України влада вести не повинна. Якщо їх не зупинити на Сході, наступними їхніми цілями стануть Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ та Ужгород. Таким чином Україна ризикує втратити незалежність і стати республікою, або областю у складі Російської Федерації. Про це сьогодні, 23 квітня у Львові на прес-конференції повідомив народний депутат, лідер Радикальної партії, кандидат у президенти України Олег Ляшко.
Ляшко закликав львів’ян їхати на схід, давити сепаратистську заразу (ВІДЕО)

За словами нардепа, сьогодні Росія намагається відколоти від нас частину території, утворивши таку собі Кримсько-придністровську республіку, що позбавить Україну виходу до Чорного і Азовського морів.

«Наступний їхній план – це загарбання Києва, а потім будуть Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ і Ужгород.  Нехай ніхто не тішить себе думкою, що сюди не дійдуть. Завдання Путіна – спровокувати в Україні громадянську війну за Сирійським сценарієм», - вважає Олег Ляшко.

Проте, як переконаний Ляшко, кількість так званих «зелених чоловічків» на сході країни не є така велика. Тож коли влада панькається із сотнею терористів, то це є злочин.

«Минулого тижня я був у Донецьку, де понад 5 тис. людей самі вийшли на площу з вимогою єдності України. Єдине питання яке мені задавали – це чому влада про них забула і не захищає? Це єдине, що хвилює людей на Донбасі, де 80% населення хоче жити в незалежній Україні, - розповідає Ляшко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За його словами, в Україні з повагою ставляться до людей з іншими політичними поглядами, які говорять іншою мовою, адже у нас демократична, багатонаціональна країна. Але терорист зі зброєю це не політичний опонент, це ворог і зрадник, який допомагає російським диверсантам розколювати Україну.

«Коли я бачу як у Донецьку деякі політики ручкаються з сепаратистами і про щось з ними домовляються це мені нагадує як лідери трьох опозиційних фракцій пили шампанське з Віктором Януковичем і тисли йому руку, коли в цей час викрадали і катували наших побратимів», - каже лідер Радикальної партії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відтак, за словами Ляшка, ті, хто сьогодні закликає домовлятися із терористами, або нічого не розуміють, або є провокаторами, які працюють на ворога.

«Політика умиротворення агресора завжди приводить до поразки.  Хочеш миру – готуйся до війни. Якщо нога окупанта приходить на нашу землю він у тій землі і має залишитись. Якщо ворог не здається його знищують. Інакше ми втратимо незалежність і будемо республікою, або областю у складі Російської Федерації», - переконаний кандидат у президенти Олег Ляшко.

Тож на думку радикала Ляшка, влада повинна рішуче ліквідовувати сепаратистів. Також нардеп пропонує запровадити вищу міру покарання за сепаратизм , оскільки Україна перебуває в стані війни і лише рішучі дії здатні її захистити.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Я звернувся до в.о. президента України Олександра Турчинова з вимогою призначити  керівником антитерористичної операції на Сході. Я за тиждень наведу порядок. У мене терористи сидітимуть або в тюрмі або на кладовищі. Іншої розмови з ними бути не може», - переконаний лідер Радикальної партії.

Водночас, на думку політика, якщо влада все ж не здатна захистити Україну це мають робити самі громадяни. Він нагадав, як багато жителів Західної України, які стояли на Майдані до останнього та разом вигнали банду Януковича.

«Сьогодні ми так само маємо згуртуватися і здолати терористів на Сході України. Не сидіти і не чекати поки ворог прийде до хати, ворог уже в нашій хаті. Закликаю всіх свідомих, небайдужих патріотів України їхати на Схід ,формувати народні загони ополчення і вибивати, травити дустом і випалювати розпеченим залізом цю сепаратистську заразу», - закликав він.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Також, як повідомив Олег Ляшко, у Верховній Раді ним було зареєстровано законопроект про запровадження санкцій, щодо осіб причетних до військової агресії проти України та анексії Криму.

«Я пропоную заборонити їм в’їзд до України, накласти санкції економічного та іншого характеру. Бо ми від усього світу просимо запровадити санкції проти Росії, а самі до цього досі не спромоглися», - каже Ляшко.

Окрім цього, Ляшко пропонує блокувати Крим з води, повітря і суші, «аби сепаратисти та окупаційна влада почували себе там не комфортно».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Та коли я чую, що Укрзалізниця домовляється із російськими залізними дорогами про курсування 40 потягів з Москви у Крим в курортний сезон виникає запитання який курортний сезон на нашій окупованій території взагалі може бути? Про які потяги через Україну з Москви в Крим може йти мова, коли ми в стані війни з Росією, яка анексувала 15% нашої території?», - дивується нардеп.

Також, на думку Олега Ляшка, ще одним важливим завданням сьогодні є  прийняти Конституцію, яка дасть ширші розпорядчі можливості регіонам, але водночас за умов сильного центру.

«Бо коли Росія нам розказує про федералізацію, то це прямий шлях до розколу України. Ми вже мали фактично федерацію – автономну республіку Крим з найширшими повноваженнями. Та вони використали ці повноваження, щоб відколотися від України», - вважає Ляшко.

comments powered by HyperComments