Футбол. «Карпати» вдома розібралися із «Севастополем» (ВІДЕО)

Дмитро Майстренко  |  Субота, 29 березня 2014, 22:48
Нарешті львівська команда здобула свої перші очки у весняні частині чемпіонату. Після двох стартових невдач у матчах з «Волинню» та «Говерлою», «леви» вдома святкували вікторію над «Севастополем».
Футбол. «Карпати» вдома розібралися із «Севастополем» (ВІДЕО)

Як не дивно для львівського клубу, але у цьому матчі відзначилися обидва форварди. Зі старту на полі з’явився гравець молодіжної збірної України Євген Бохашвілі. І повністю виправдав довіру тренера. Вже на 18 хвилині нападник відкрив рахунок.

Під закінчення матчу «автограф у воротах» Чуваєва і лишив Олександр Гладкий. Сашко замінив на полі Бохашвілі, і довів, що також знає, як забивати.

Окрім футболу, цікаві події розгорталися й на трибунах стадіону «Україна». Львівські фани у знак солідарності та єдності країни перейшли на сектор фанатів «Севастополя». І там не відбулося бійки чи інших протиправних дій. Навпаки, львівські вболівальники разом зі своїми кримськими колегами скандували «Севастополь! Севастополь!»

Олександр Севідов, головний тренер «Карпат»: «Ми не так яскраво зіграли, як хотіли, але перемогли. Що краще я вже не знаю. Зараз не робитиму аналіз матчу, бо вже переконався у тому, що мені говорили інші тренери. Те, що ми бачимо під час гри і те, що на розборі, може кардинально відрізнятися. Наразі я привітав хлопців. Сьогодні на полі у нас було п’ятеро клубних вихованців. Вони витримали натиск, особливо в кінці матчу. Ви, напевно, спитаєте, чому було стільки змін? Ми про майбутнє думаємо. Не відомо, що буде далі, у нас в складі є орендовані гравці, і ми не знаємо, яка буде їхня доля. Якщо не візьмемося за справу сьогодні, то літом знову доведеться нову команду будувати. Треба дати практику молодим. Щоб вони відчули смак гри і з нового сезону вже були спокійнішими».

Ангел Червенков, головний тренер «Севастополя»: «Вийшла хороша гра, але погано, що ми програли. "Карпати" більше хотіли перемогти, більше старалися. Грали на підборах, реагували краще за нас. Ми запізнювалися, особливо у першому таймі, тому у нас мало що виходило.

Не було контролю гри, натомість було багато технічного браку. Після заміни схеми я хотів підсилити атакувальні дії, але у нас не вийшло з контролем м’яча. Напевно, дається взнаки майстерність гравців».

«Карпати» - «Севастополь»  2:0 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Голи: Бохашвілі, 18, Гладкий, 85

Карпати: Підківка - Пашаєв, Балажіц, Гітченко, Костевич - Голодюк, Федорчук (Страшкевич, 65) - Зеньов, Льопа (Бартуловіч, 51), Чачуа - Бохашвілі (Гладкий, 74)

Севастополь: Чуваєв - Караваєв, Цуррі, Неплях, Федорів (Кожанов, 66) - Новак, Максимов - Ковпак, Ярошенко (Фарлей, 75), Фертовс - Кузнєцов (Лисенко, 60)

Попередження: Льопа, Федорчук, Балажіц, Гітченко – Максимов

Фото: "Вголос"

comments powered by HyperComments