Посмертна шана. Окремим сім’ям загиблих з "Небесної сотні" подарують нове житло

Борис Недільний  |  П'ятниця, 21 березня 2014, 00:53
Данина самопожертві та героїзму. Окрім фінансової допомоги, яка з різних джерел поступає до сімей загиблих на Майдані, родинам вирішили допомогти ще й житлом.
Посмертна шана. Окремим сім’ям загиблих з "Небесної сотні" подарують нове житло

Так, чотири сім'ї загиблих героїв "Небесної сотні" отримають нове  помешкання у житловому будинку, що на вулиці Науковій у Львові. Таку офіційну заяву сьогодні зробила компанія, яка саме зараз веде будівництво.

Так, за інформацією забудовників, однокімнатну квартиру буде надано родині Андрія Дигдаловича. Чоловік помер 20 лютого на столичному Майдані від  пострілу зі снайперської гвинтівки.  У Андрія залишилась дружина із двома доньками – 12 та 20 років.

Двокімнатну квартиру отримає сім’я 32 річного Віталія Коцюби, який також помер від кулі  снайпера  20 лютого в Києві. У Віталія залишилась молода дружина Наталя та двоє діток – 10 та 6 років.

Однокімнатну квартиру отримає також сім’я Богдана Ільківа, який помер від кульових поранень 22 лютого в одній з лікарень Києва. У покійного залишилась дружина та дві доньки – молодша проживає з мамою у смт. Щирець, а старша – працює у Львові, проте не має власного житла.

Однокімнатну квартиру також отримає сім’я Ігоря Костенка – студента географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка, який працював журналістом інтернет-видання «Спортаналітика».

Як зазначає компанія-забудовник, житловий будинок на вул. Науковій, 2-А ще споруджується, його планують здати  в експлуатацію до кінця 2014 року. Квартири родини загиблих  отримають після завершення будівництва. Бюрократичні оформлення  взяла на себе Львівська міська рада.

comments powered by HyperComments