Старий-новий даішник. «Особиста чистоплотність» - не привід для кар’єрного облому

Борис Недільний  |  Понеділок, 17 березня 2014, 13:37
У Львові знову запахло одіозністю кадрових призначень.
Старий-новий даішник. «Особиста чистоплотність» - не привід для кар’єрного облому

Не вщухли баталії навколо призначення на Львівщину прокурором Володимира Гураля з його шлейфом слави, як у місцевого люстраційного комітету  знову з’явилося «неоране поле роботи».

Так, понеділковий ранок приніс новину про те, що головне управління МВС України у Львівській області отримало погодження з міністерства про призначення начальником обласного ДАІ Богдана Мицака. Відомо також, що таке кадрове рішення вже нібито підписане заступником міністра Сергієм Чеботарем.
Свого часу Богдан Мицак вже сидів у кріслі начальника ДАІ, щоправда тоді його масштаби повноважень були значно вужчі – йшлося лише про Львів. Більше  семи років цей пан відповідав за правопорядок на дорогах  міста Лева.

На початку 2013 року Мицика звільнили із посади. Цей процес супроводжувався великим скандалом, а скелети з шафи екс-начальника ДАІ випадали один за одним. Зокрема, тодішній керманич ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк  пояснив своє кадрове рішення «особистою чистоплотністю» Богдана Мицака. «За прорахунки в роботі – в організації дорожнього руху, в безпеці дорожнього руху, в питаннях службової діяльності і через деякі питання особистої чистоплотност». Набута власність… Це тема для розслідування. Ми проводимо своє», - натякав на причини звільнення підопічного пан Рудяк.

Проте, схоже, втрата роботи вдарила по здоров’ї пана Мицака. Так, відомо, що він вже більше року перебуває на лікарняному, формально зберігаючи за собою посаду керівника міського ДАІ.

Нагадаємо, нещодавно Богдан Мицик потрапив у скандальну історію через незаконне використання проблискових маячків без спеціального дозволу на власному автомобілі. За це даішнику грозив штраф 50 000 грн.

Фото: Фейсбук

comments powered by HyperComments