Гостинність по-львівськи. В честь нового прокурора готують шини та «коктейлі Молотова»

Борис Недільний  |  П'ятниця, 7 березня 2014, 13:05
«Тепленький» прийом готує громада Львова новопризначеному старому-новому прокурору Львівщини Володимиру Гуралю.
Гостинність по-львівськи. В честь нового прокурора готують шини та «коктейлі Молотова»

Так, журналісти, громадські діячі та просто небайдужі львів'яни сьогодні планують пікетувати Палац залізничників, де відбудеться  представлення посадовця. Обурення саме цією кандидатурою в громадському та журналістському середовищі не стихає вже кілька днів. Так, пану Гуралю закидають корупцію, хабарництво та співпрацю із колишньою владою. Саме тому, коли 4-го березня на-гора знову спливло прізвище відомого у Львові служителя Феміди, громадськість збунтувалась.

Цю особу у Львові знають давненько - з березня 2012 року і донедавна Гураль очолював один із відділів Генпрокуратури. Перед тим працював першим заступником прокурора Львівської області.

Так, учора увечері відомий львівський журналіст-криміналіст, головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв на своїй сторінці у Facebook закликав пікетувати призначення В. Гураля.

«Саме цей пан був вагомою ланкою багатьох корупційних схем у Львівській обласній прокуратурі і саме за це носив звання "сірого кардинала". Спершу я подумав, що нова влада не додивилась і призначила його на цю посаду помилково, через поспіх. Але сьогодні мені підтвердили, що в Генпрокуратурі відбувся "конкурс конвертів"!!! І саме розкритий конверт Володимира Гураля найбільше зацікавив відповідальних за це призначення. Не знаю, як ви, а мене це за…ло!!! Отже, завтра чекаю усіх охочих під РОКСОМ!!! Якщо вам ще болять рани тих, хто скалічений, якщо ви впевнені, що "Небесна сотня" полягла НЕ ЗА ЦЕ, якщо для вас гасло "Не зрадь Майдан!" не лише набір літер, ТО ВИ ОБОВ’ЯЗКОВО ПРИЙДЕТЕ НА ЦЕЙ ПІКЕТ!!! Бо інакше НАВІЩО БУЛИ ПОТРІБНІ ВСІ ЦІ СТРАЖДАННЯ?!», - наголошує Микола Савельєв.

Як повідомляє Савєльєв, до участі у пікеті станом на вчора на вечір зголосилися лідери чотирьох громадських організацій і двох партій.

Наразі громадські активісти, журналісти та прості львів'яни само організуються через соцмережі, телефонними дзвінками та через е-мейл. Деякі налаштовані дуже радикально – закликають брати із собою до Роксу (Палацу залізничників) шини, "коктейлі Молотова" та плакати.

Вже о 13:00 мав розпочатись представлення одіозного прокурора Львівщини.

Фото: Львівська пошта

comments powered by HyperComments