Даішника штрафануть за маячки. Привілеї обійдуться йому в 50 тисяч гривень

Борис Недільний  |  Вівторок, 4 березня 2014, 12:42
Схоже, влетитьу копієчку колишній начальник ДАІ Львова.
Даішника штрафануть за маячки. Привілеї обійдуться  йому в  50 тисяч гривень

Захмарний для пересічного водія штраф він повинен сплатити в державну казну. 50 тисяч гривень мали б стягнути з Богдана Мицака за використання проблискових маячків без спеціального дозволу на власному автомобілі. Про це повідомляє «Дорожній контроль Львів».

«Автомобіль колишнього очільника ДАІ Львова Богдана Мицака Mitsubishi Pajero, припаркований біля будівлі управління обласного ДАІ на вулиці Перфецького, 19. На ньому встановлені проблискові маячки, за використання яких без дозволу передбачений штраф. За статтею 122/5 Кодексу України про адміністративні правопорушення він складає 50 тис. грн», – розповів активіст «Дорожнього контролю» Ярослав Буга.

За словами очевидців, горе-даішник робив спроби самотужки зняти маячки, проте так і не зміг. «Та замість того, щоб добровільно сплатити штраф, Богдан Мицак вирішив замести сліди. Мерщій побіг на заправку, купив викрутку, і почав викручувати маячки. Потім викинув їх у дощоприймач. Та це йому вдалось не з першого разу. Зрештою, Богдан Мицак втік у сторону Кульпарківської», - розповідають свідки.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, склала протокол на Богдана Мицака за використання проблискових маячків без спеціального дозволу.
Богдан Мицак відомий у Львові як начальник ДАІ, на адресу якого неодноразово лунали публічні закиди у корупційних діяннях, хабарах і т.д. Уникаючи звільнення, він більше року провів на лікарняному та досі нібито претендує на повернення в крісло головного даівця міста Лева.

comments powered by HyperComments