Комітет підприємців Львівщини припинив податковий бойкот

Борис Недільний  |  Середа, 26 лютого 2014, 11:46
Львівські підприємці припинили ігнорувати податки, але бізнесмени вимагають від нової влади усунути бюрократію.
Комітет підприємців Львівщини припинив податковий бойкот

Фото з архіву: пікет 3 лютого 2014 р.

Про це бізнесмени повідомили сьогодні у відповідній заяві.
«Після незаконних дій влади на Майдані Незалежності у Києві, що призвели до масових жертв, 3 лютого 2014 року під час акції «Немає легітимної влади – немає податків!»,  Комітет підприємців Львівщини (КПЛ) закликав підприємців України призупинити сплату окремих податкових платежів до державного бюджету. Це було зроблено з метою припинення фінансування злочинних угрупувань у формі правоохоронців», - йдеться у заяві.

У КПЛ кажуть, що їхню ініціативу ігнорувати окремі статті Податкового Кодексу підтримала низка однодумців з Центральної України. Сьогодні ж, після приходу нової влади, львівські бізнесмени закликають відновити платіжну податкову дисципліну та формувати нові, прозорі стосунки із чиновницькими структурами: «КПЛ закликає підприємців України припинити підтримувати банду чиновників хабарами, водночас створити інституції, які унеможливлять перетворення нової влади з народного слуги на корупціонера».

Львівські підприємці припинили ігнорувати податки, але бізнесмени вимагають від нової влади усунути бюрократію.

Разом з тим, підприємці Львівщини  вимагають у новоспечених владоможців спростити низку процедур, які заважають вести бізнес, як от - прибрати існуючі бюрократичні перешкоди.

Нагадаємо, 3 лютого Комітет підприємців Львівщини  оголосив податковий бойкот владі, доки не буде сформований «Уряд національної довіри». Йшлося, зокрема, про несплату податку на додану вартість та податку на прибуток. Саме з цих грошей, стверджували підприємці, утримують «Беркут» та Адміністрацію Президента.

Фото:  прес-служба КПЛ

comments powered by HyperComments