Прокурор Львівщини готовий піти. Чекає на наступника головний міліціонер

Борис Недільний  |  Понеділок, 24 лютого 2014, 12:32
Прокурор Львівської області Олег Василенко чекає рішення від Генпрокурора щодо свого перебування на посаді та на держслужбі загалом.
Прокурор Львівщини готовий піти. Чекає на наступника головний міліціонер

Олег Василенко 

Василенко запевняє – триматися за свій статус не буде та дякує львів'янам за те, що ті не чіпали працівників прокуратури під час заворушень.
«Щодо моє подальшої долі, то це як визначиться керівництво Генеральної прокуратури. Яке буде прийнято рішення, воно буде беззаперечно виконано. У мене є велике бажання полишити державну службу, коли ситуація стабілізується. Зважаючи на певні події, що відбулися на теренах області, нам вдалося досягнути головного – у нас не пролилася кров і у нас не постраждали люди. Це підвалини для подальшої розбудови», - зазначив під час нинішньої прес-конференції Олег Василенко.

Разом із тим, зауважив він, жоден районний прокурор на Львівщині не подав у відставку. Зрештою, вважає прокурор Львівщини, всіх не звільниш, бо виникне дефіцит кадрів. «Прокурори районів – це номенклатура Генерального прокурора. Я думаю, відповідні рішення має прийняти нове керівництво Генпрокуратури. Звільнити всіх працівників міліції, прокуратури – і що далі? Хто буде працювати?!», – зазначив правоохоронець.

Сьогодні ж Львовом ширились чутки про ймовірну відставку головного міліціонера Львівщини Олександра Рудяка. Проте він цю інформацію конкретно так і не прокоментував.  «Я до кінця виконаю свій обов'язок, дочекаюсь нового начальника й піду. Все, крапка. Поки нічого не коментую. Зберу прес-конференцію і тоді все скажу. Мені треба відновлювати життєдіяльність міліції. Буду звільнятися чи ні, я до кінця виконуватиму свої функціональні обов'язки», - заявив  Рудяк у коментарі  львівським мас-медіа. 

Фото: gazeta.lviv.ua 

comments powered by HyperComments