Серед загиблих на Майдані - студент ЛНУ ім. І. Франка та викладач УКУ

Остап Нетахата  |  Четвер, 20 лютого 2014, 18:31
Серед ідентифікованих вбитих сьогодні на майдані Незалежності у Києві впізнали студента Ігоря Костенка та викладача Богдана Сольчаника. Ігор Костенко – студент-географ Львівського національного університету імені І. Франка. Богдан Сольчаник працював викладачем Українського католицького університету.
Серед загиблих на Майдані  - студент ЛНУ ім. І. Франка та викладач УКУ

Ігор Костенко загинув біля Жовтневого палацу. Про встановлення його особи повідомили на сторінці Євромайдан SOS у Фейсбук.

«Вдалося ідентифікувати одного із загиблих. Ігор Костенко, 22 роки, студент-географ зі Львова. Був убитий біля Жовтневого палацу. Вічна пам’ять», – йдеться у повідомленні.

Окрім навчання на географічному факультеті, Ігор Костенко працював спортивним журналістом на сайті «Спортаналітик».

Богдан Сольчаник, який також загинув на Майдані у Києві, був викладачем кафедри нової та новітньої історії України в Українському католицькому університеті. Рідним та друзям Богдана працівники УКУ висловили співчуття. «Спільнота УКУ висловлює щирі співчуття рідним та близьким Богдана. Вічная пам’ять», – опубліковано на сайті УКУ.

Загалом Медична служба Євромайдану повідомляє, що за четвер померло від 70 до 100 людей. Про це повідомив координатор медичної служби Майдану Олег Мусій «Українській правді».

"Я сам особисто доставив у морг на Оранжерейній 9 тіл", – сказав Мусій і додав, що у більшості загиблих – кульові поранення. Також пан Олег додає, що це не остаточна кількість жертв.

Натомість прес-служба Міністерства охорони здоров’я станом на 12 годину дня повідомляла про 7 вбитих, 2 з яких – представники МВС.

Фото: "Спортаналітик"

comments powered by HyperComments