Народна Рада – єдина легітимна влада на Львівщині. Про це сьогодні заявила місцева опозиція

Борис Недільний  |  Середа, 19 лютого 2014, 13:14
Після буремних нічних атак на низку держустанов у Львові, вже сьогодні вранці постало питання: а що з цим всім тепер робити?
Народна Рада – єдина легітимна влада на Львівщині. Про це сьогодні заявила місцева опозиція

Місцеві політики довго шукали вихід, адже нічні події з підпалами адмінбудівель та  їх захопленням показали: львівська опозиція  (як політики, так і громадський сектор) ситуацію у місті не контролює. В кінцевому результатів, вирішили згадати, що ще в січні було створено Народну Раду. Її  й оголосили легітимним органом влади у регіоні.

Про це, зокрема, йдеться у заяві, розповсюдженій сьогодні вранці.  Так, виконавчий комітет Львівської обласної ради – Народна Рада – оголосила, що підпорядковує собі всі органи виконавчої влади, які розташовані на території області та звертається до всіх державних службовців і громадян із закликом виконувати рішення та розпорядження, підписані головою Народної Ради Петром Колодієм.

«До складу виконавчого комітету Львівської обласної ради – Народної Ради на чолі з головою Ради, керівником Штабу національного спротиву Львівщини Петром Колодієм, увійшли представники депутатського корпусу, Самооборони Майдану, інших об’єднань активістів, громадські діячі, відомі вчені. Головним завданням виконавчого комітету Львівської обласної ради – Народної ради є підтримання життєзабезпечення та правопорядку на  території області, сприяння у відправці активістів до Києва, забезпечення Київського Майдану всім необхідним», - йдеться у заяві.

У ній також наголошується – єдиними легітимними органами влади на Львівщині залишаються всенародно обрані місцеві ради та створені ними виконавчі комітети.

Фото: Варіанти

 

comments powered by HyperComments