Олег Сало і надалі при портфелі. Львівська облрада втретє провалила його відставку

Борис Недільний  |  Вівторок, 18 лютого 2014, 17:38
Так і не спромоглися на відкрите протистояння з владою.
Олег Сало і надалі при портфелі. Львівська облрада втретє провалила його відставку

Депутати Львівської облради розпачливо розводять руками – третя спроба висловити недовіру голові ОДА  О. Салу  з тріском провалилась. Тут же обласні обранці закрили засідання та оголосили про відправлення на Київ. Сьогодні о 21:00 вони виїжджають до столиці.

Як вже інформувала «Справжня варта»,  депутати Львівської облради ніяк не назбирають голосів для протистояння чинному губернатору.  Аби висловити йому недовіру, потрібно дві третини голосів депутатів ради. Зазначимо -  дві третини від депутатського корпусу становлять 78 голосів. Сьогодні за результатами таємного голосування, висловлення недовіри Олегу Салу підтримало 72 депутати, троє проголосувало проти, чотири депутати утримались.

Що цікаво –  з фракції «Свободи» були відсутні чотири обранці, аналогічна кількість прогульників нині зафіксовано і в «Батьківщині».

Самого Олега Сала сьогодні на засіданні сесії облради не було –  він начебто поїхав до столиці. Тож запланований звіт голови ЛОДА за 2013 рік зачитував його перший заступник Олексій Сторчило.

Тим часом, коридорами ЛОДА ходить все більше чуток про незадоволення Віктора Януковича роботою губернатора Львівщини. Так, ніби то він не впорався з поставленим завданням та не присмирив протестні настрої в регіоні, зокрема, не зумів протистояти захопленню приміщення та території ЛОДА.

Натомість, у чиновницьких кулуарах вже тиждень шепочуться про заміну Сала на  Ігоря Шурму. Останній сьогодні звільнився з посади заступника голови Харківської ОДА та заявив, що переходить працювати у Львівську ОДА. На яку саме посаду, Ігор Шурма не уточнив.

comments powered by HyperComments