У Львові діти закликали «творити добро щодня» (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 17 лютого 2014, 20:23
У Львові діти провели соціальну акцію під назвою «Творити добро щодня», в рамках якої вони роздавали перехожим в центрі міста саморобні листівки із вітаннями з нагоди міжнародного Дня доброти, який відзначають 17 лютого.
У Львові діти закликали «творити добро щодня» (ФОТО)

В акції взяли участь вихованці мережі дитячих клубів УДЮМК , при якій діють безкоштовні гуртки мистецького, спортивного та краєзнавчого спрямування.

До Міжнародного дня добра діти готувалися на заняттях в клубах протягом цілого тижня. А сьогодні після уроків юні гуртківці разом із педагогами УДЮМК Залізничного району приїхали у центр міста та показали приклад, як можна безкорисно і безмежно проявляти доброту до оточуючих. Зокрема, діти власноруч створили листівки, присвячені Дню доброти та дарували їх перехожим, вітаючи їх.

«Наш клуб вже другий рік поспіль приймає участь у цій акції. Відтак і діти знатимуть про міжнародний День доброти і перехожим приємно. Деякі люди такому сюрпризу були дуже приємно здивовані», - розповідає керівник гуртка декоративно-прикладного мистецтва Залізничного УДЮМК пані Юлія.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments