«Правий сектор» не пустив військових патрулювати в місті (ВІДЕО)

Остап Нетахата  |  Четвер, 13 лютого 2014, 23:01
Представники «Правого сектора» Львова не дозволили автобусам з військовими виїхати з частини. Останні повинні були виїхати у шість районів міста для патрулювання. Однак на думку протестувальників, у місті немає такої небезпечної ситуації, щоб правопорядок забезпечували військові.
«Правий сектор» не пустив військових патрулювати в місті (ВІДЕО)

Хоча активісти не дозволили автобусам залишити частину, заступник командира військової частини з виховної роботи Сергій Ховайло розповів, що зранку не було проблем з виїздом військових, яких направили на заміну варти консульських установ.

«Також без проблем відправили у золочівський госпіталь хворих військових. Але зараз активісти не пропускають автобуси, хоча вчора були домовленості про часткове розблокування військової частини на Стрийській, 146», – розповів Сергій Ховайло.

Додамо, що вчора військовому керівництву вдалося домовитися з протестувальниками щодо часткового розблокування Львівської військової частини. Про це повідомили у Західному територіальному командуванні внутрішніх військ МВС України. З огляду на це, сьогодні військовослужбовці полку, що розташований за адресою: м. Львів вул. Стрийська, 146, мали б виїхати на патрулювання в місті.

«Для забезпечення безпеки громадян, окрім звичайних патрулів, залучатимуться автомобільні патрулі та патрулі із службовими собаками», – повідомляли у Західному територіальному командуванні внутрішніх військ МВС України.

Відео телеканалу ZIK

Фото з сайту "Варіанти"

 

comments powered by HyperComments