Маленькі львів'яни підтримали українських олімпійців

Наталі Істоміна  |  Четвер, 13 лютого 2014, 22:38
Маленькі львів'яни підтримали олімпійців і не абичим, а творчістю. Вихованці дитячих клубів Львова взяли участь у конкурсі на підтримку Збірної України на XXll Зимових олімпійських іграх. Малюки зобразили такі зимові види спорту як біатлон, фігурне катання та хокей, надавши своїм роботам патріотичні мотиви.
Маленькі львів'яни підтримали українських олімпійців

    Темою мистецького поєдинку стали змагання українських спортсменів на XXll  Зимових Олімпійських іграх у Сочі-2014. Учасниками конкурсу стали 20 львівських дітей від 8 до 15 років, які навчаються в установах дитячо-юнацьких молодіжних клубів (УДЮМК).

  Конкурс тривав від 28 листопада до 25 грудня з ініціативи Заявкового комітету Львів-2022,  НОК України та Львівської міської ради.

    Роботи учасників конкурсу представлятимуть в приміщенні Національного Олімпійського комітету України в Києві. Чотири найкращі малюнки конкурсантів відібрали для друку в промобуклеті Львів-2022.

    Призи учасникам конкурсу вручив Дмитро Пономаренко, директор Західного територіального управління „МТС Україна”. Високопосадовець зазначив, що для спортсменів дуже важлива підтримка вболівальників і висловив сподівання, що в майбутньому конкурсанти ще не раз прославлять Україну.

    Діти зазвичай малювати ті види спорту, які хотіли б опанувати. Зокрема, Артем Мухортов намалював лижників, бо хоче навчитися кататися на лижах. Андріана Горбата теж намалювала лижників, проте дівчинка зазначила, що зробила це для того, щоб українські спортсмени здобули перемогу саме у цьому виді спорту.

    Подарунки дітям вручив міський голова Андрій Садовий. Мер привітав малюків із участю у конкурсі і зазначив, що зараз триває боротьба за те, щоб місто здобуло право бути господарем майбутніх Олімпійських ігор. Очільник міста вважає, що це обов’язково станеться, інше питання в якому році.

Фото: Дивись.info

comments powered by HyperComments