Хокей. «Сокіл» легко розібрався з «Левами»

Дмитро Майстренко  |  Середа, 12 лютого 2014, 21:56
У черговому турі чемпіонату України з хокею столичний «Сокіл» просто декласував львівських «Левів». У боротьбі за путівку до плей-оффу київські хокеїсти виявилися на крок попереду. Це підтвердив останній матч між командами, що закінчився з рахунком 8:3.
Хокей. «Сокіл» легко розібрався з «Левами»

Господарі майданчику хокеїсти «Сокола» активно розпочали поєдинок. Додатковим стимулом для них була поразка в попередньому матчі проти «Левів». Мотивації столичним хокеїстам вистачало. І це втілилося у досить швидку першу шайбу. На сьомій хвилині Мельников відкрив рахунок. Для того, щоб подвоїти рахунок господарям знадобилося стільки ж часу. На 15 хвилині Секирко закинув свою першу шайбу у матчі. А під завісу періоду «Сокіл» втретє вразив ворота Владислава Бруля, реалізувавши більшість. Автором результативного кидка став все той же Секирко.

Провалений перший період змушував щось змінювати у своїй грі львівських «Левів». Та вже на першій хвилині ворота гостей вразив Шаманський, швидко реалізувавши ще одну більшість. Першою зміною «Левів» стала зміна голкіпера. На льоду з’явився рекордсмен Євген Бруль. Та виправити ситуацію з пропущеними шайбами йому не вдалося. Як і його попередник до закінчення періоду Євген пропустив також чотири шайби.

Лише у третьому періоді гостям вдалося зламати хід гри. Однак це сталося після вже восьми пропущених шайб. Тому пропущені кидки від Люлюка та Дроздова могли засмутити лише Балабана, який не зумів відстояти на нуль. Невеликою втіхою для гостей стало індивідуальне досягнення Люлюка – дубль у ворота Балабана.

Після цієї поразки львівські «Леви» повернулися на четверту сходинку турнірної таблиці. А «Сокіл», помінявшись з львів’янами, знову розташувався на третій сходинці. Відрив столичного клубу від команди зі столиці Галичини складає всього лише два залікових пункти. Також «Левам» вже на п’ятки наступають «Генерали». У них в активі 19 очок, проте вони у цьому турі поступилися «Компаньйону». Однак львівський клуб зіграв на два матчі більше, ніж інші клуби. Тому теоретично «Генерали» ще можуть посунути «Левів» з четвертої сходинки і не пропустити до ігор плей-офф.

Фото з офіційного сайту ХК "Сокіл"

comments powered by HyperComments