Газета «Команда» вигадала інтерв’ю з Севідовим

Дмитро Майстренко  |  Середа, 12 лютого 2014, 19:53
Розмова між головним наставником львівських «Карпат» та журналістом газети «Команда» Василем Михайловим наполовину вигадка. Про це повідомив сам Олександр Володимирович через прес-службу клубу.
Газета «Команда» вигадала інтерв’ю з Севідовим

Інцидент трапився після того, як 9 лютого 2014 року в мережі з’явилися декілька передруків інтерв’ю наставника «Карпат» Олександра Севідова газеті «Команда». Однак, коли головний тренер львівського клубу побачив цей матеріал, здивувався й половини поданої інформації «загадати не міг». Бо такого він і не говорив. Таким чином, можна припустити, що частина розмови просто вигадана «креативним» працівником газети «Команда» Василем Михайловим.

Насправді ж журналіст потелефонував до Олександра Володимировича й у телефонному режимі поспілкувався з ним. І після цього вирішив опублікувати цю розмову. Та таке «інтерв’ю» не було авторизовано ані власне співрозмовником видання, ані прес-службою клубу.

Тепер для Василя Михайлова співпраця з клубом «Карпати» закінчилася. Клуб змушений скористатися своїм правом і відкликати акредитаційне посвідчення Василя Михайлова через порушення п. 5 Правил акредитації, а саме «розповсюдження інформації, що не відповідає дійсності».

Та для газети «Команда» у робочому плані нічого страшного не відбудеться, на відміну від репутації. Виданню лише доведеться змінити працівника, котрий висвітлюватиме події пов’язані з львівським клубом. «Карпати» лишають за газетою «Команда» право на акредитацію іншого журналіста.

Фото з сайту dynamo.kiev.ua

comments powered by HyperComments