За достовірну інформацію про вбивства львів'ян Юрія Вербицького та Романа Сеника обіцяють 100 тисяч доларів США

Катерина Поліщук  |  Четвер, 6 лютого 2014, 11:58
Громадська організація "Українська Галицька Асамблея" оголосила винагороду за інформацію, що допоможе у пошуку вбивць львів'ян Юрія Тарасовича Вербицького і Романа Федоровича Сеника, які загинули під час акцій протесту в Києві 21-25 січня 2014 року. Таку інформацію на засіданні сесії Львівської міської ради оголосив депутат Богдан Панкевич (обраний від Республіканської Християнської партії).
За достовірну інформацію про  вбивства  львів'ян  Юрія Вербицького та Романа Сеника обіцяють 100 тисяч доларів США

Прощання з Юрієм Вербицьким

"Я уповноважений оголосити від імені "Української Галицької Асамблеї", що організація готова заплатити за будь-яку інформацію, що стосується  обставин вбивства. Фонд винагороди за достовірну та незаперечну інформацію, що дозволить тепер чи в майбутньому притягнути до кримінальної відповідальності виконавців вбивства становить 100 тисяч  доларів США. Сума винагороди за будь-яку інформацію, щодо про осіб, що були зобов'язані й могли перешкодити вчиненню злочину чи причетні до переховування злочинців, або не повідомили органам влади про злочин, що готується, обговорюватиметься окремо", - заявив депутат Богдан Панькевич.

Також УГА звернулася працівників правоохоронних органів, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України з проханням не бути байдужими спостерігачами трагічних подій, що розгортаються в ці дні в Україні.

Похорон Романа Сеника  27 січня в рідному селі

"Віримо, що серед Вас є багато людей офіцерської честі, які можуть допомогти розслідувати ці брутальні вбивства і захистити народ України від свавілля криміналітету та злочинців у погонах. Ніхто не буде забутий, ніщо не буде забуте!", -  йдеться в заяві ГО "Українська Галицька асамблея", яку вона розмістила на своїй новоствореній сторінці у Facebook.

Подати інформацію можна телефоном за номером (068) 771-16-70 та (063) 076-08-57,  які працюватимуть з 9-00 до 18-00, або на вказаній вище сторінці  "Українська Галицька Асамблея"  у  Facebook.

Фото: iPress.ua; Щоденний Львів 

comments powered by HyperComments