Правоохоронці виявили наркотики, які везли у колонію

Наталі Істоміна  |  Субота, 25 січня 2014, 23:23
Вчора працівники оперативної групи та відділу нагляду та безпеки Миколаївської виправної колонії (№ 50), спільно з працівниками територіального органу внутрішніх справ виявили та вилучили заборонені предмети та речовини, які зловмисники намагалися доставити на територію колонії. Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України у Львівській області.
Правоохоронці виявили наркотики, які везли у колонію

    Заборонені речовини виявили під час огляду вантажного автомобіля марки «MAN». Водієм автівки був громадянин К. В кабіні водія в панелі приладів було виявлено та вилучено значну кількість предметів, використання яких в місцях позбавлення волі категорично заборонене. Це чотири мобільних телефони різних моделей та шість зарядних пристроїв до телефонів.

    В кабіні автомобіля під кріслом водія було виявлено та вилучено округлий згорток,  обмотаний синьою клейкою стрічкою, в якому містились два згортки з подрібненою речовиною рослинного походження,  два згортки із кристалічною речовиною білого кольору, згорток з порошкоподібною речовиною коричневого кольору та чотири жовті таблетки з маркуванням у формі букви «В» 

    На місце події прибуло керівництво установи, слідчо-оперативна група Миколаївського РВ ГУ МВСУ у Львівській області, повідомлено органи прокуратури.

    За фактом вилучення складено відповідні документи, зареєстровано у встановленому порядку.  

Фото надані прес-службою управління ДПтС України у Львівській області

 

comments powered by HyperComments