«Карпатам» більше не потрібен капітан

Дмитро Майстренко  |  Вівторок, 21 січня 2014, 18:35
Півзахисник «зелено-білих» Андрій Ткачук, який у першій половині сезону виходив на поле з капітанською пов'язкою, більше за львівську команду не зіграє. Гравець і клуб розірвали контракт за обопільною згодою.
«Карпатам» більше не потрібен капітан

Так, на зимові збори команди до Туреччини Андрій Ткачук вже не поїхав. Головною причиною такого рішення стало те, що угода з «Карпатами» у футболіста закінчується через чотири місяці. Також гравець виявив бажання спробувати свої сили в іншій команді. Андрій Ткачук у коментарі висловив подяку ФК «Карпати» та вболівальникам команди за підтримку:

«За 4 місяці у мене спливає термін контракту, який ми за обопільною згодою вирішили не продовжувати. Тож щиро, без жодних образ потиснули один одному руки, мені у «Карпатах» побажали вдалої кар’єри у майбутньому. Прийшов час прощатися. Я щиро вдячний львівському клубу за можливість виступати на високому рівні, за незабутні емоції, за дружній колектив. Особливу подяку хочу висловити вболівальникам за роки підтримки за будь-яких обставин. Це дорогого вартує, і я дуже ціную це. Нині шукаю варіанти продовження кар’єри. Щодо капітанської пов’язки, виходити з якою на поле було честю для мене, то вважаю, що право одягнути її заслужив Олег Голодюк», - сказав Андрій Ткачук.

Нагадаємо, що до стану львівських «левів» Ткачук повернувся влітку 2013 року. У першій половині сезону 2013/2014 провів за «Карпати» 11 матчів, у восьми з яких виходив у стартовому складі. За ці матчі Андрій відзначився лише трьома жовтими картками.

Довідка

Андрій Миколайович Ткачук – український футболіст, екс-півзахисник львівських «Карпат». Вихованець спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву міста Житомира. 23 листопада 2004 року дебютував у складі «Полісся» (Житомир) у виїзній грі проти хмельницького «Поділля» в першій лізі.

Під час зимової перерви сезону 2004/05 перейшов до львівських «Карпат». 2006 року допоміг «левам» здобути друге місце в першій лізі і вийти до еліти. У Вищій лізі України дебютував 29 квітня 2007 року у матчі «Дніпро» – «Карпати», що закінчися бойовою нічиєю 2:2. З 2008 року став основним гравцем півзахисту львів'ян.

28 лютого 2013 року разом з одноклубником Ярославом Мартинюком перейшов на правах оренди до кінця сезону в київський «Арсенал». Улітку цього ж року повернувся до складу «Карпат», де провів ще півсезону.

Фото з сайту Footboom

comments powered by HyperComments