Хокей. Стан «Левів» залишили шість гравців

Дмитро Майстренко  |  Четвер, 16 січня 2014, 21:12
Хокейний клуб Львова «Леви» продовжує шукати оптимальний варіант ігрового складу. І в передостанній день трансферного вікна суттєво змінили список листа-заявки на другу частину чемпіонату.
Хокей. Стан «Левів» залишили шість гравців

За день до закриття трансферного вікна галицький хокейний клуб відзаявив аж шістьох гравців. Зміни торкнулися  усіх ланок. Так, у другій частині чемпіонату «Левам» уже не допоможуть російський голкіпер Дєніс Ковальов, захисники Олег Рябенко та Кирило Громов, нападники Ілля Рябов, Олександр Шевченко та Руслан Пронякін.

Додамо, що згідно чинного Регламенту змагання, єдине трансферне вікно чемпіонату України закривається 17 січня 2014 року о 17:00.

Нагадаємо, що львівський хокейний клуб переживає не найкращі свої часи. Зараз команда посідає останню сходинку в турнірній таблиці, після того, як із чемпіонату знявся  клуб «Вінницькі Гайдамаки». В активі команди 10 залікових пункти, це на сім менше, ніж у київського «Сокола», що розташувався на сходинку вище від «Левів».

За 2013 рік галицький хокейний клуб відзначався результативністю, однак з приставкою «мінус», бо хокеїсти багато пропускали, а не закидали шайби. Та у видовищності матчі за участю «Левів»  не відмовиш. У багатьох поєдинках команда умудрялася пропускати до 10 шайб.

Фото: офіційний сайт ХК «Леви»

comments powered by HyperComments