На флеш-мобі у Львові одночасно заколядувало майже дві тисяч людей

Катерина Поліщук  |  Середа, 8 січня 2014, 23:18
Сьогодні у Львові вперше відбувся хоровий флеш-моб «Львів колядує». Майже дві тисячі людей об’єднались на алеї та площі перед Оперним театром і колядою привітали один одного з Різдвом.
На  флеш-мобі у Львові одночасно заколядувало майже дві тисяч людей

А для того, щоб всі прочули львівську коляду, флеш-моб зі сцени під головною ялинкою Львова засурмили сурмачі. Після цього ведуча дійства Софія Федина разом з львів’янами заспівали колядку «Бог предвічний» під мінусову фонограму. Наступну колядку «Нова радість стала»  присутні співали акапелло, щоб вповні відчути силу тисяч голосів львів’ян.

«Наша коляда єднає два береги Дніпра і показує, що ми єдині у своєму прагненні до змін незалежно від політичних уподобань», - зазначила Софія Федина і попросила учасників флеш-мобу запалити ліхтарики та мобільні телефони: «Щоб всі не тільки чули, а й бачили, як нас багато!»

Разом з львів’янами та гостями міста співачка виконала ще кілька колядок у власному аранжуванні. Флеш-моб завершився  віншуваннями від львівського звіздаря Богдана Новика.  А насамкінець  присутніх колядою привітав Хор Національної духовної пісні «Вірли» разом із троїстими музиками, які окрім традиційних українських колядок виконали одну італійську.

 

 

 

comments powered by HyperComments