В Україні Ісус народився на барикадах, - з різдвяної постановки

Валерій Шмаков  |  Вівторок, 7 січня 2014, 21:58
Сьогодні, 7 січня, у центрі Львові встановили живу різдвяну шопку, у якій традиційні ролі Марії, трьох царів, пастушків та ангелів виконують переодягнені пластуни. Також у стилізованій стайні є навіть живі тварини. Та окрім різдвяних мотивів у шопці відображені ше й події, які зараз відбуваються в Україні. Зокрема тут з'явились персонажі у костюмах працівників спецпідрозділу «Беркут».
В Україні Ісус народився на барикадах, - з різдвяної постановки

Різдвяну шопку у Львові встановлюють уже п’ятий рік поспіль і така атракція дуже тішить львів’ян та гостей міста. Особливо радіють живим тваринам діти, які сьогодні годували тварин з рук. А розташували шопку цього року на вулиці Друкарській, а не на площі Ринок, як раніше. Проте, стоятиме вона лише сьогодні.

Як розповіла Христина Шабат, PR-менеджер холдингу емоцій«Фест», який є організатором акції, у Львові різдвяні шопки завжди відображали події, які відбуваються у державі, відтак цьогорічну шопку встановили на барикадах.

«Наш Ісус народився на барикадах і в цьому народження нової країни. Тому у нас тут мішки з піском, «їжаки» та інші загородження. Також ми ввели нових персонажів, таких як бійці «Беркута», які вже стали відомими в нашій країні і вони власне охороняють шопку», - пояснила Христина Шабат.

Нагадаємо, минулого року різдвяну театралізовану шопку у Львові приурочили до чемпіонату Євро-2012. Тоді  до стилізованої стайні з малим Ісусом - поклали футбольні м'ячі.

Фоторепортаж із відкриття різдвяної шопки у Львові дивіться тут.

comments powered by HyperComments