Львів’ян через гучномовці на вулиці закликають бойкотувати бізнес регіоналів (відео)

Катерина Поліщук  |  Неділя, 5 січня 2014, 22:55
Активісти руху «Економічний бойкот регіоналів» кілька годин їздили автомобілем по Львову та через гучномовці закликали не купувати товари і послуги фірм, що належать регіоналам. Для бойкоту бізнесу регіоналів навіть спеціально створили проморолик.
Львів’ян через гучномовці на вулиці закликають бойкотувати бізнес регіоналів (відео)

У аудіоролику активісти перелічують найпопулярніших виробників та бренди товарів, які виробляють фірми, що належать члена Партії регіонів. При цьому активісти записали дві версії ролика: одна більш формальна,  інша більш емоційна.

«Для всіх тих, хто хоче долучитися до руху «Економічний бойкот регіоналів. Львів» ось тут  інформаційний ролик, який Ви можете включати зі своїх колонок на балконі, зі звукової системи свого авто, на колоночках в своєму кафе, барі чи ресторані. Перша версія з голосом Andriy Izdryk лунає спокійно і чітко. Інша з моїм голосом - емоційно і слєгка нарвано», - зазначив один зі співавторів ролика Андрій Андрушків у своєму пості у facebook.

Активісти руху «Економічний бойкот регіоналів» відразу ж випробували дію ролика на відвідувачах торгового центру «КінгКросЛеополіс», що розташований на виїзді зі Львова по вул. Стрийській. Також в рамках цієї акції в різних кінцях міста активісти роздавали листівки з переліком фірм та торгових марок, що належать регіоналам.  

Раніше, 31 грудня 2013 року активісти провели мирний пікет біля магазинів мережі "Барком" (ТМ "Родинна ковбаска"), яка належить голові Львівської міської організації Партії регіонів Олегу Барану. Як зазначено на сайті boykotpr.com.ua  (який, до слова, має навіть окрему аплікацію до системи Android з переліком фірм і торгових марок регіоналів), лише в одному з 29 пікетованих магазинів продавці грозили викликати міліцію. «Найяскравішим епізодом стало прибуття до пікетчиків рідного батька головного львівського регіонала. Гречний пан вгостив волонтерів кавою з канапками і запевнив, що вихід його сина з лав регіоналів - питання часу. Акції бойкоту не припинятимуться. До нас долучаються все нові і нові люди», - йдеться у повідомленні на сайті boykotpr.com.ua.

 

comments powered by HyperComments