На сцені - «кадрові зміни» , але львівський Майдан живе та підтримує головний Євромайдан країни

Субота, 4 січня 2014, 20:08
Відому співачку Софію Федину більше не запросять на сцену у якості ведучої програм на сцені львівського Євромайдану. Спочатку інформація поширилась через соціальну мережу, зокрема, персональну сторінку пані Софії.
На сцені - «кадрові зміни» , але львівський Майдан живе та підтримує  головний Євромайдан країни

//lvivexpres.com

Коментуючи заяву співачки, один з організаторів євромайдану у Львові Роман Брезіцький, зазначив, що  таке рішення було прийнято через «відкриту агітацію за себе».  Він  стверджує, що Софія Федина відверто піддалась емоціям та покинула Євромайдан на три дні без попередження.  «У той час, коли активісти львівського євромайдану працювали "в полі" у Києві, вона займалася самопіаром. Цього не сприйняли координатори та співкоординатори", - тлумачить рішення Роман Брезіцький.

На час відсутності ведучої на сцені Львова працювали студенти, що підтримують та працюють з  євро майданом з перших  його днів. Вже є розписана програма на Різдвяні свята, до якої  все ж запропонували долучитись Софії Федині, але вона не погодилася. Хоча, сцена львівського євромайдану  за словами активістів є відкритою для будь-якого бажаючого  висловитися чи долучитися до спільної  роботи.

Також стало відомо, що пані Федина планує знову вийти на політичну арену з новою силою,  адже вона вже у 2010 році балотувалася до Львівської обласної ради. 

comments powered by HyperComments