П. Порошенко профінансував встановлення євроялинки на Левандівці

Катерина Поліщук  |  Неділя, 29 грудня 2013, 22:41
Сьогодні у центральному парку мікрорайону Левандівка Львівська міська влада відкрила новорічну ялинку та розпочала серію різдвяних заходів «На Повітряній більше снігу». Як і центральну ялинку Львова, левандівську "одягнули" в національну символіку України та символіку Європейського Союзу.
П. Порошенко профінансував встановлення євроялинки на Левандівці

Та головною атракцією для мешканців була не так зелена красуня, як головний гість та спонсор відкриття – один з лідерів Євромайдану в Києві, власник компанії «Рошен», народний депутат Петро Порошенко.

«Ми завжди у Львові ставимо ялинку в центрі. Завжди нам допомагає ставити ялинку компанія «Світоч». Цього року їм не вийшло. Одразу ж погодилась компанія «Рошен». Ми бюджетні гроші на це не витрачаємо. Петро Порошенко погодився, але поставив одну умову – що має бути ялинка на Левандівці», - зазначив мер Львова Андрій Садовий під час урочистого відкриття ялинки в мікрорайоні.

Своєю чергою Петро Порошенко наголосив, що вже стає традицією святкування  Різдва у Львові, але Новий рік він пропонує зустріти у Києві на Майдані. З аналогічною пропозицією політик виступив на сцені львівського  Євромайдану.

Нагадаємо, в рамках проекту «На Повітряній більше снігу» у Левандівському парку запланована безліч цікавих атракцій та забав. Зокрема, 2 та 3 січня 2014 року з 12.00 до 16.00 години у парку «Левандівський» для дітей та дорослих відбудуться «снігові забави», під час яких гості свята позмагаються в перегонах на санчатах та на лижах, бавитимуться у «сніжних війнах» та ліпитимуть сніговиків на швидкість.

9 січня з 13.00 год на гостей свята чекає різдвяний концерт, різноманітні виставки та виступи вертепів.

comments powered by HyperComments