У Львові розіграють волейбольний «Кубок Лева»

Дмитро Майстренко  |  Середа, 28 серпня 2013, 22:21
Уперше у столиці Галичини відбудеться Міжнародний волейбольний турнір «Кубок Лева». Упродовж трьох днів (29-31 серпня) за кубок поборються білоруська команда «Марко», представники Суперліги «Фаворит» із Лубен та недавній конкурент львівської команди «Барком-Кажани» з Вищої Ліги «Хімпром-СумДУ».
У Львові розіграють волейбольний «Кубок Лева»

Головний тренер «Кажанів» Віктор Михальчук відзначив, що такий турнір дуже добрий шанс перевірити свої сили. «Цей турнір привабливий для будь-яких команд, – відзначив наставник львівської команди. – Термін проведення матчів дуже зручний. Це чудова нагода перевірити, наскільки ми стали сильнішими порівняно із минулим сезоном. У межах цього турніру ми зустрінемося із командами із Суперліги».

Власне такий масштабний для Львова волейбольний захід організовує клуб «Барком». За словами Олега Барана, президента ВК «Барком-Кажани», у майбутньому «Кубок Лева» стане щорічним. «У всі роки Львівщина мала власну, особливу і досить сильну школу волейболу. Волейбольний клуб «Барком» став першою львівської командою, яка за останні 20 років вийшла у Суперлігу. Тепер на теренах області проводиться перший Міжнародний волейбольний турнір «Кубок Лева». Повірте, незабаром волейбол отримає нове життя. І, я певен, стане не менш популярним, ніж футбол», – поділився сподіваннями Олег Баран.

//afisha_Lvov

Команди гратимуть за доволі напруженим графіком – по два матчі в перші два дні турніру. Спочатку команди зіграють в одне коло, потім проведуть стикові матчі за схемою «1-4» та «2-3», і завершать турнір матчі за перше та третє місця.

Календар турніру

29 серпня

9.30. «Хімпром» - «Барком»

11.15. «Фаворит» - «Марко»

16.00. «Хімпром» - «Фаворит»

17.45. «Барком» - «Марко»

30 серпня

9.30. «Хімпром» - «Марко»

11.15. «Фаворит» - «Барком»

16.00. Команда, що посіла 2 місце в груповому турнірі – команда 3

17.45. Команда 1 – команда 4

31 серпня

9.30. - За 3-е місце

11.15.  - Фінал

Матчі відбуватимуться у Палаці спорту «Галичина».

comments powered by HyperComments