Йога-марафон: 10 інструкторів, 7 годин занять та сотні відвідувачів

Орест Зелений  |  Неділя, 4 серпня 2013, 19:38
Замучили виснажливі заняття у фітнес-центрі та монотонні рухи у спортзалі? Ритм життя такий, що ледве на сон час знаходити? Дім – робота, комп'ютер – їжа? Якщо ви все ж таки набралися сміливості змінити життя на краще, тоді вам – на йогу, впевнені організатори першого у Львові йога-марафону.
Йога-марафон: 10 інструкторів, 7 годин занять та сотні відвідувачів

… На годиннику 11-та ранку. На галявині у парку імен Івана Франка невелика група відвідувачів розстеляють килимки, організатори дають рекомендації інструкторам, що нині проведуть заняття.

За словами тих же організаторів, сьогоднішній йога-марафон відбувався у Львові вперше.

Його мета – популяризувати йогу серед львів’ян, які втім, уже проявляють зацікавлення до цієї філософії. У нинішньому заході, що стартував об одинадцятій годині ранку та тривав до шостої вечора, інструкторів було аж десятеро. Вони представляють різні напрями йоги: хатху, комплексну, дитячу, силову тощо.  Окрім фізичних вправ, на відвідувачів чекали і лекції зі стилю харчування, що їх провели двоє майстрів.

… Минуло якихось півгодини, перший майстер з йоги лише розпочала статичні вправи, а галявина уже застелена не десятьма килимками, а кількома десятками, їх кількість наближається до сотні. Є серед відвідувачі і ті, хто не один рік практикує йогу, є такі, що прийшли сюди, щоб глянути – а що ж воно таке?

«Зазвичай відвідую заняття в одного інструктора з йоги, - пояснює Інна. – Сьогодні ж вирішила прийти, щоб познайомитися з іншими школами». Інна також розповіла, що мистецтво комплексної йоги практикує ось уже півтора роки.

Участь у першому львівському йога-марафоні була вільною. Варто було лише  прихопити з собою йога-килимки або каримати, спортивний, зручний одяг і гарний настрій.

 

 

comments powered by HyperComments