До коханого – з дурманом. В пельменях тюремники знайшли елітний наркотик

Юлія Миколишин  |  Середа, 31 липня 2013, 15:34
У Львівській виправній колонії № 48 в продуктовій передачі для затриманих тюремники виявили наркотики. Харчі принесла львів'янка для свого нареченого, що нині перебуває за ґратами. Тридцять шість таблеток «Субітексу» були ретельно приховані у мучних виробах. Тепер жінка і сама може сісти у тюрму. За посередництво у розповсюдженні наркотиків їй загрожує до 5 років ув'язнення.
До коханого – з дурманом. В пельменях тюремники знайшли елітний наркотик

Наркотичний подарунок для нареченого львів’янка вклала замість начинки в пельмені. Проте посмакувати пікантною стравою адресату не вдалось - кулінарні вироби  спочатку  вирішили «продегустувати» працівники колонії.   

 «Всі сипучі продукти пересипаються, всі коробки, банки, все відкривається, перерізається, всі продукти харчування перерізаються. Під час розрізу наркотик  було виявлено в одному пельмені, після того всі решта перерізано і вилучено 36 таблеток овальної форми з написом «б8», - розповідає  в.о. першого заступника начальника Львівської виправної колонії № 48 Михайло Романов.

Жінка, яка принесла передачу переконує – не знала що у пельменях. Мовляв їх попросили передати за грати  друзі ув’язненого. Вилучена партія наркотику на чорному ринку коштує близько 50 тисяч гривень. Специфічна кількість начинки пельменів є рекордною  для пенітенціарних закладів Львівщини за останніх 10-15 років.  

Тепер жінка, що принесла до колонії дурман, може й сама потрапити за грати . За посередництво у розповсюджені наркотиків їй загрожує до 5 років в’язниці.  До слова  «Субітекс»  – це медичний препарат, який використовують для лікування наркозалежних за програмою замісної терапії.  Його  вважають елітним наркотиком, одна таблетка може містити до 15 доз. 

comments powered by HyperComments