Молебень з нагоди хрещення Київської Русі у Львові ледь не зірвали сектанти

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 29 липня 2013, 19:30
Сьогодні, 28 липня на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку у Львові священики різних конфесій провели службу Божу з нагоди відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі.
Молебень з нагоди хрещення Київської Русі у Львові ледь не зірвали сектанти

Очевидно через сильну спеку на площі для молитви зібралось тільки близько 200  львів'ян. Багато людей старшого віку ховались від спеки в тіні, під  деревами.

Також з духовно-мистецькою програмою на площі виступив камерний хор «Глорія».

За дивним збігом обставин, поряд на проспекті  Свободи свою акцію проводили і представники Української правовірної греко-католицької церкви, більше відомої як секта Догнала. Догналівці ходили колоною, співали у мегафон, роздавали листівки та несли транспоранти із надписами: «Ювенальна юстиція – злочин на дітях», «Діти України проти гомосексуалізму та ювенальної юстиції», «Відновлення родини – воскресіння України».

Нагадаємо, Архієпископ Львівський Ігор Возьняк торік на прес-конференції 29 березня оприлюднив офіційну заяву ватиканської Конгрегації у справах віровчення, згідно з якою Святий Престол католицької церкви повністю відмежовується від секти Догнала, відомої як «підгорецькі отці».

comments powered by HyperComments