Львів’янам – велосипеди, дітям – гроші: креативна благодійність від МТС у Львові

Оля Юречко  |  Понеділок, 22 липня 2013, 16:02
Сьогодні у Львові стартувала доволі-таки креативна акція від «МТС Україна»: Перший благодійний велопрокат. Пафосний маркетинговий хід здавалося б, однак у благородних намірах компанії МТС переконують організатори акції, яка спрямована на допомогу дітям у Центрі реабілітації «Джерело».
Львів’янам – велосипеди, дітям – гроші: креативна благодійність від  МТС  у  Львові

«Це перший в Україні благодійний велопрокат. Радий, що така подія сталася у Львові і вважаю, що з нас візьмуть приклад і інші міста України. Кошти, зібрані у рамках цього велопрокату, будуть спрямовані на допомогу у дитячий реабілітаційний центр «Джерело», якому цього року (як і компанії МТС) виповнюється 20 років. Власне, Львів – це перше місто, яке перетворюється на місто комфортне для велосипедистів і ми маємо надію, що пройде ще кілька років і Львів стане велосипедною столицею України. Такі маленькі кроки будуть сприяти цьому», - так означив мету акції експерт із зовнішніх зв’язків  «МТС Україна» Володимир Хіцяк.

У свою чергу Мирослав Николаєв, директор Львівського міського реабілітаційного центру «Джерело» зауважив: «Компанія МТС Україна робить дуже цінну благодійну справу, такий собі соціально відповідальний бізнес для того, щоб потім зробити благодійну пожертву на користь нашого центру. Наш центр дійсно вже функціонує 20 років і наше головне завдання надати допомогу по адаптації важкосправних дітей, дітей, що мають тяжкі ураження фізичного, мовленнєвого чи інтелектуального розвитку. За кошти від компанії МТС ми хочемо зробити ресурсний центр для створення матеріалів необхідних для адаптації та навчання дітей нашого центру».

Система благодійного велопрокату буде працювати за наступною схемою: за допомогою інформаційного стенду, розташованого біля кожного з центрів велопрокату та буклетів-інструкцій необхідно буде відіслати СМС-повідомлення на короткий номер 2510, після чого необхідно буде вказати пункт прокату та кількість годин прокату. Така СМС тарифікується: година коштує 5 грн, 2 год. – 8 грн, 3 год. – 10 грн. Ці кошти списуються з рахунку та приходить повідомлення про інформацію щодо прокату.

На сьогодні у Львові діє чотири пункти благодійного велопрокату.

comments powered by HyperComments