На мера Львова нападали. Двічі за один день

Юлія Миколишин  |  Понеділок, 22 липня 2013, 10:14
Не фартовою для міського голови Львова виявилась минула субота - 20 липня на мера було скоєно напад. Причому подвійний. Сам Андрій Садовий внаслідок обох інцидентів не постраждав, нападника ж зараз допитує міліція.
На мера Львова нападали. Двічі за один день

Садовий звернувся до правоохоронців 20 липня та повідомив - близько 18 години на площі Ринок невідомий завдав йому тілесних ушкоджень. Чоловік віком 35-40 років спортивної статури підбіг до мера та завдав йому удар в обличчя. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України у Львівській області. Варто додати, що мер Львова не користується послугами охоронців та зазвичай гуляє містом або в оточенні «челяді», або ж сім’ї.

Після звернення градоначальника, правоохоронці розпочали перевірку та слідчі дії.

Проте на цьому «судна субота»  Андрія Івановича не скінчилась. Вже близько 22 години 30 хвилин чоловік вдруге підбіг до міського голови на перехресті площі Ринок та площі Кафедральної та наніс удар у спину. Тут уже його затримала міліція. Зараз з’ясовуються всі обставини подій.

Сам же мер Львова після цих неприємностей почуває себе в нормі. Він як завше відмовляється під власної охорони, «бо Львів – безпечне місто» та не виключає, що напади на нього – замовні.

«Він очікував, він знав, що голова ще в Ратуші. А коли його схопили й привезли до райвідділку, то одразу з’явився адвокат, – розповідає Садовий. – Це цілеспрямоване нанесення шкоди, в його діях я не побачив жодної неадекватності чи ознак афекту».

Що ж до замовників нападу мер утримався від коментарів, посилаючись на те, що триває слідство. 

comments powered by HyperComments