Всеукраїнський забіг на підборах: Автомобіль за побігеньки на шпильках

Оля Юречко  |  Вівторок, 16 липня 2013, 20:30
Побачити ТАКЕ мріє не один чоловік, та й навіть жінки не проти «насолодитися» виглядом десятка красунь на 10-сантиметрових підборах, що стрімголов біжать одна поперед другої. Таку атракцію вже невдовзі можна буде побачити у Львові. Акція «Забіг на шпильках», що відбудеться у ТРЦ «King Cross Leopolis» пройде у рамках Всеукраїнського забігу на шпильках, у якому окрім Львова візьмуть участь Київ, Донецьк та Одеса.
Всеукраїнський забіг на підборах: Автомобіль за побігеньки на шпильках

«Забіг на шпильках» обіцяє стати справді феєричним видовищем для любителів жіночих перегонів (що б не малося на увазі). На запитання про мету проведення такої акції, організатори зауважили, що не варто вигадувати особливого концепту і шукати прихований сенс там, де його бути не може. «Забіг на шпильках» - весела розвага, яка обов’язково потішить глядачів та й самих учасниць.

З практичної сторони це змагання дозволить визначити найпрудкішу гламурну панночку, яка володіє не лише умінням рухатись на високих підборах, але й відмінним почуттям гумору та прагненням до перемоги. Зважаючи на те, що  подібні перегони мають великий ризик травматизму, серед головних факторів якого варто виокремити велику швидкість, високі підбори, велику кількість суперниць поруч (з великим спортивним інтересом та вмістом адреналіну в крові), організатори акції визначили солідну мотивацію: переможниця «Забігу на шпильках» отримає автомобіль.

www.list.lviv.ua

Тому, дівчатонька, не гаймо часу, взуваємо шпильки і гайда тренуватися, а всім решта – веселого перегляду екстремальної атракції!

comments powered by HyperComments