В музичному полоні «Океану Ельзи»: Львів, Україна, світ...

Юлія Миколишин  |  Понеділок, 3 червня 2013, 18:28
Майже 30 тисяч людей зібрав гурт «Океан Ельзи» на "Арені Львів" у рамках концертного туру «Земля». Тридцять пісень, серед яких були і нові, і добревідомі старі, тримали фанів на стадіоні до пів-першої ночі. Щоправда, розпочали грати музиканти на 2 години пізніше запланованого. У Львові «Океани» відіграли вдев'яте в межах цьогорічного туру. Попереду ще пів-України, Росія, Білорусь, Казахстан, Європа та Північна Америка. Загалом заплановано сто концертів.

Востаннє у Львові «Океан Ельзи» виступав 3 роки тому, тож на цьогорічний концерт фанати чекали з нетерпінням. Аби задовольнити якнайбільше людей, організатори розширили фан-зону, то ж загалом на стадіон потрапило майже 30 тисяч шанувальників. «Ми рідко, а можливо навіть ніколи не грали для такої великої аудиторії, яка заплатила за квитки, тому що 30 тисяч людей, думаю, що в нашій історії такого не було», - поділився враженнями про захід вокаліст гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

Альбом «Земля» - восьмий у дискографії «Океану Ельзи», загалом у ньому 12 композицій, музиканти називають їх своїми дітьми, обєднані щирістю та простотою. Разом з океанівцями до Львова завітав і Віталій Клімов, саме він у кінці 90-х поставив молодих музикантів на ноги.

На сцену музиканти вийшли на 2 години пізніше ніж планували, проте таку невеличку провину компенсували тригодинним концертом, неймовірною енергетикою та віддачею.

Серед 30 виконаних пісень Святослав Вакарчук заспівав з десяток нових, проте ж найбільше фанати тішилися старим композиціям, таким як «Друг», «Квітка», «Майже Весна» , «Холодно», «Фіалки».

comments powered by HyperComments