Нові правила газифікації в Україні: 6-10 тисяч і буде вам газ

Юлія Миколишин  |  Середа, 15 травня 2013, 17:17
Відтепер мешканці Львова та області зможуть під'єднати газопостачання у значно простіший спосіб - якщо раніше проектування та будівництво мереж вони мусили виконувати самі, то тепер згідно з новим законодавством, за це взялися газові підприємства.

Усе, що потрібно замовнику, це лиш написати заяву, заповнити анкету та надати документи, що підтверджують право власності на об’єкт. У середньому така послуга коштує від 6 до 10 тисяч гривень. 

У «Львівгазі»  кажуть, що таке нововведення має багато переваг. Зокрема, беручи на себе відповідальність, газовики роботу виконують значно якісніше, аніж колись це робили самі замовники. «Замовник здійснював усі ці види робіт проектування, будівництво та введення в експлуатацію непрофесійно, зрозуміло, що кожен намагався зекономити кошти, це відбивалося на якості мереж, які прокладалися», -  каже заступник голови правління по іншій діяльності ПАТ «Львівгаз» Станіслав Улан

Аби під’єднати газопостачання до домівки або ж до іншого об’єкту, потрібно лише прийти до «Львівгазу», або ж іншого підприємства, яке має на це дозвіл, написати заяву, заповнити анкету та надати документи, які підтверджують право власності на помешкання. На газопостачання чекати доведеться не більше трьох місяців.

З 1 січня 2013 року нові правила приєднання  до газових мереж   діють по цілій Україні.

comments powered by HyperComments