У Львові затримали банду викрадачів людей

Юлія Миколишин  |  Понеділок, 29 квітня 2013, 17:16
У Львові 24 квітня 2013 року працівники управління боротьби з організованою злочинністю затримали групу осіб, котрі напередодні викрали 25-річного мешканця одного з сіл Радехівського району, Львівської області. Через знайомого викраденого зловмисники намагалися отримати грошову винагороду в розмірі 34 тисяч гривень.

Сторони домовились про суму викупу, за яку злочинці погодились звільнити викраденого і про місце передачі коштів Після цього на одній із заправних станцій поблизу Львова правоохоронці провели операцію, під час якої затримали злочинну групу, до складу якої входило п’ятеро осіб.

З них четверо мешканці Львова, один - Львівської області. Найстарший затриманий 1962-го року народження, наймолодший 1991-го року. Ніхто з затриманих раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Зараз проводиться перевірка про вчинення ними інших злочинів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 146 КК України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини)

comments powered by HyperComments