У Львові керівники обласних організацій "Батьківщини", "Свободи" та "Фронту змін" уклали угоду про спільні дії

Середа, 1 лютого 2012, 15:10
Сьогодні, 1 лютого, голови львівських обласних організацій трьох політичних сил – зокрема, голова ЛОПО ВО «Батьківщина» Роман Ілик, голова ЛОО ВО «Свобода» Ірина Сех, голова ЛОО ПП «Фронт змін» Степан Кубів – на прес-конференції у Львові підписали Угоду про спільні дії об’єднаної опозиції на Львівщині.

Документ укладено на основі Угоди про спільні дії об’єднаної опозиції України, яку 22 січня 2012 року в Києві підписали лідери політичних сил.

Роман Ілик, Ірина Сех і Степан Кубів, які підписали угоду, проголосили координацію дій трьох обласних організацій політичних партій у Львівській області для боротьби з антинародним режимом Януковича та його представниками на місцях і відновлення справжнього народовладдя.

Політичні сили, які підписали угоду, зобов’язуються узгоджувати позицію щодо діяльності обласної та районних державних адміністрацій у Львівській області і координуватимуть дії щодо забезпечення підготовки та проведення чесних виборів народних депутатів України, забезпечення їх правдивих результатів, недопущення фальсифікації голосування і спотворення волевиявлення громадян під час парламентських виборів у жовтні 2012 року.

comments powered by HyperComments