«Цій людині житиметься на Львівщині не дуже комфортно» - місцеві підприємці організують протидію ворогу Євромайдану

Світлана Куропій  |  Субота, 28 грудня 2013, 19:35
Радикальну позицію висловили власники приватного бізнесу Львівщини, щоб захистити Ірину Яремко – члена обласного Штабу національного спротиву.
«Цій людині житиметься на Львівщині не дуже комфортно» - місцеві підприємці  організують протидію  ворогу  Євромайдану

//www.kpl.org.ua

Громадська організація «Комітет підприємців Львівщини» у такий спосіб відреагувала на образливе, з її погляду,  повідомлення громадянки Ірини Юріївни Радаш до МВС України. Зі змістом її скарги журналістів ознайомив член ради ГО «Комітет підприємців Львівщини» Ярослав Рущишин, цитуючи заяву: “щоночі від приміщення облради на вулиці Винниченка відправляють автобуси, у яких перевозять зброю і наркотики. А деякі водії, як йшлося у заяві, перебувають у нетверезому стані. А відправкою автобусів займається Ірина Яремко”.

Дійсно, пані Ірину Яремко було обрано рішенням «Комітету підприємців Львівщини» делегатом до обласного Штабу і саме вона у Львові опікувалась організацією поїздок людей на столичний Євромайдан. За словами Ярослава Рущишина, на людину, яка пише подібні повідомлення, і ставить під сумнів компетентну та відповідальну роботу Штабу, звинувачує у вчиненні злочинів члена комітету, чекає зустріч з іншими підприємцями Львівщини й «у межах чинного законодавства буде проведено розслідування, щоб вона (Ірина Юріївна Радаш – прим авт.)  була покарана.  Мабуть, буде перший прецедент, коли ми до списку “Вороги бізнесу” додамо особу, яка також може бути підприємцем. І цій людині житиметься на Львівщині не дуже комфортно ”.

Пошуки громадянки І. Ю. Радаш  сьогодні ведуть лише в Інтернеті,  але у Мережі  вже припускають, що вона є  членом Партії регіонів. 

 

comments powered by HyperComments