«Неполітичні» кандидати в депутати на Євромайдані – це фарбовані лиси, - Мельничук

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 27 грудня 2013, 18:56
Після того, як на львівському Євромайдані сказали «геть» політикам, на сцені виступало чимало колишніх та майбутніх кандидатів в депутати, які називали себе ким завгодно, тільки не політиками. Про це під час віче заявив депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода» Любомир Мельничук.
«Неполітичні» кандидати в депутати на Євромайдані – це фарбовані лиси, - Мельничук

Фото: Юлія Сівакова / vgolos.com.ua

«Але як називається людина, яка брала участь в виборах, хотіла стати депутатом або міським головою? Це не політик? Або людина, яка буде брати участь в наступних виборах? Я брав участь в одних виборах, а ті хто виступали - у всіх. І проблема в тому, що вони ці вибори не виграли», - обурюється «свободівець».

Проте, за його словами, студенти зробили одну дуже правильну річ, а саме - запропонували тим людям, які не називають себе політиками, підписати заяву, що протягом наступних 5 років вони не будуть брати участі в жодних виборах. «Як думаєте, підпише хтось з них? Отож наша сила в тому, що ми маємо бути відверті один перед одним», - зазначив Мельничук.

Відтак, «свободівець» закликав політиків не ділитися на більш чи менш опозиційних. «А те, що комусь не подобається, що хтось приніс із собою на майдан опозиційний політичний прапор, то це ж не прапор Радянського Союзу чи Партіі регіонів», -  каже Любомир Мельничук.

Тож за його словами, сьогодні євромайданівцям потрібно бути «сильними, міцними як кулак і не піддаватись на провокації». «Ми маємо пильнувати за фарбованими лисами, які можуть говорити різні провокаційні речі – критикувати опозиційні партії, громадські організації чи студентів. Зараз не той час для того, коли для України настав переломний момент», - переконаний він.

Також Любомир Мельничук закликав всіх вступати у нещодавно створене Громадське об’єднання «Майдан». За його словами, туди приймуть всіх, хто має чисту репутацію, совість і бажання боротися з цим режимом.

Нагадаємо, що  «свободівка» Ірина Фаріон нещодавно назвала неполітичний Євромайдан троянським  конем Януковича.

 

comments powered by HyperComments