Євромайдан запрошує зустріти Новий рік та Різдво під львівською Євроялинкою

Катерина Поліщук  |  П'ятниця, 20 грудня 2013, 18:20
Львівська спільнота Євромайдану офіційно запросила мешканців зі всіх куточків України до Львова на новорічні та різдвяні свята. Головною метою євромайданівців є показати всім і кожному правду про Євромайдан та позбутись упереджень.
Євромайдан запрошує зустріти Новий рік та Різдво під львівською Євроялинкою

«Ми вийшли на цей Майдан, бо в нас украли мрію. Мрію про Україну з європейським добробутом і культурою, про якісну освіту і прозорі кордони. Ми хотіли, щоб влада виконала свою обіцянку – підписала угоду про асоціацію з Євросоюзом. Замість цього вона прислала «беркут» калічити і бити наших дітей. За розбиті голови, поламані руки і відбиті нирки мирних людей влада не карає, а видає премію. На місці побитих на Майдані могли бути ви і ваші діти. Ми не підемо з Майдану, поки влада не понесе відповідальність за ці злочин» - йдеться в оголошенні спільноти.

Гостей запрошують на власні очі переконатися, що люди тут стоять не за гроші, а для того, щоб добитися справедливості. І жодному випадку не виступають проти решти країни.

«Не вірте брехні, яку про нас розповсюджують – ми не проти вас. Україна, за яку ми тут стоїмо – це країна, де влада буде служити народу, а не воювати з ним. Мирна, єдина, європейська країна, де наш із вами голос буде почутий. Це країна, де між нами не буде кордонів, не буде ворожнечі і нерозуміння. Запрошуємо до Львова на Новий рік і Різдво. Побачимось на Євромайдані, зустрінемо свято під Євроялинкою і почнемо будувати нашу з вами спільну Україну», - підсумувала спільнота «Євромайдан Львів»

Усі, хто хоче приїхати на Новий рік та Різдво до Львова і більше дізнатись про Євромайдан та Західну Україну загалом можуть писати на адресу [email protected]. Спільнота вас скоординує і допоможе радісно провести свята у Львові. Відповідне оголошення спільнота розмістила на сторінці Євромайдан Львів у фейсбук. До слова 19 грудня у Львові урочисто відкрили Євроялинку, а Львівська міська рада оприлюднила програму святкувань цьогорічних різдвяних свят

Нагадаємо, Євромайдан у Києві теж запрошує зустріти Новий рік на Майдані Незалежності і навіть готує насичену новорічну програму. Депутат від "УДАРу" Сергій Аверченко на брифінгу у Штабі національного спротиву оголосив, що всі народні депутати від опозиції разом із сім'ями зустрічатимуть Новий рік саме тут. Лідери від опозиції теж будуть присутні. Щоправда новорічну ялинку прикрашатимуть цього року лише буля будівлі Київської міської держаної адміністрації. Депутат від "Свободи" Михайло Блавацький закликав киян долучитись до її прикрашання

comments powered by HyperComments