„Новорічна казка” у Палаці Петрушевича

Наталі Істоміна  |  Середа, 18 грудня 2013, 13:03
Попри негоду на вулиці і в політиці, зимові дива все одно траплятимуться. Вперше в Західній Україні відбудеться турне Одеського театру ляльок. Артисти зіграють для малечі виставу під назвою „Новорічна казка або Щотаке Новий рік: чарівні пригоди у казковому лісі”.
„Новорічна казка” у Палаці Петрушевича

    Одеський театр ляльок зібрав шість аншлагів в Одесі. Після Львова театр збирається до Казахстану,  де виступатиме у найбільшому залі країни. Це найкращий театр в Україні, який робить подібні вистави.

    Попри політичну кризу, більшість євромайданівців повернулися до теплих домівок і хочуть влаштувати свято для своїх діток. Тому компанія «Медальйон» вирішила все ж таки провести дитяче свято у Львові. Новорічна вистава відбуватиметься у Палаці учнівської молоді, що розташований на площі Петрушевича. Дітлахів розважатимуть такі герої як Машенька та Ведмеді, Губочка Боб, Кетті, герої  "Мадагаскару" і, звичайно, Святий Миколай. На святі будуть величезні ляльки, які розігриватимуть виставу просто у залі. Кожна дитина може стати безпосереднім учасником дійства. Все це відбуватиметься організовано, тому хаосу в жодному разі не виникне. Актори гратимуть разом із дітьми, адже останнім не властиво довгий час сидіти на одному місці. Вистава буде мати форму гри. Найприємніше, що кожній дитині вручатимуть солодкий подарунок. Казка покликана принести маленьким глядачам перш за все радість.

    Новорічне свято буде благородним і дасть хороший приклад іншим артистам. До участі у виставі будуть залучені малюки із дитячих будинків. Малеча з одного дитбудинку матиме змогу безкоштовно відвідати виставу, а це близько сорока дітей.

    На виставі діти зможуть спілкуватись зі своїми ровесниками, що надзвичайно корисно для їхнього загального розвитку. Також малюки переживуть океан позитивних емоцій від спілкування зі своїми улюбленими мультяшними героями, що також корисно для маленьких особистостей. Свято буде надзвичайно цікавим та інтерактивним. Вистава розрахована на дітей і дорослих, які зможуть розважатися разом із малюками.

    Родзинкою і водночас окрасою заходу стане сніг, який дивовижно схожий на справжній.

    Вистава відбудеться 22 грудня. В цей день заплановано дві вистави. Дійство відбуватиметься у Львові 22 грудня, у Червонограді - 23 і в Новояворівську - 24 грудня.  

    Вартість вхідних квитків на виставу доволі оптимальна: ціна починається від 50 гривень. Максимальна вартість - 100 гривень. Квитки можна придбати на сайті  topbilet.ua . Також за адресою площа Ринок, 14 у сувенірному магазині „Квітка”.

 

comments powered by HyperComments