Галицькі регіонали поставили київським ультиматум

Катерина Поліщук  |  П'ятниця, 13 грудня 2013, 16:12
Галицькі регіонали оголосили ультиматум центральній владі. Якщо найближчим часом керівництво держави нарешті не дослухається до вимог громадян та не вступить з ними в конструктивний діалог, то з Львівською партійною організацію партії може щось статись…
Галицькі регіонали поставили київським  ультиматум

//polemika.com.ua

Керівник Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран засудив дії влади та опозиції, які сприяють розколу країни.

«Вважаю серйозною помилкою керівництва держави небажання бачити прагнення людей, які сьогодні вийшли на Майдан. Адже саме вони довели, що в Україні є потужне громадянське суспільство, з яким потрібно рахуватись. Вкотре закликаю усі сторони до діалогу: лише вгамувавши свої політичні амбіції та почувши людей, ми зможемо стати могутньою державою, яка є повноцінним членом європейської спільноти!», - заявив Олег Баран.

Якщо центральна влада і надалі ігноруватиме позицію регіоналів Галичини, уже найближчим часом у Львові відбудеться обласна конференція Партії регіонів, під час якої визначиться подальша доля львівської організації. Щоправда, як саме вирішиться доля партійної організації та, власне, якої саме – міської чи обласної, Олег Баран загадково не уточнив. Лише додав, що з «розумінням» ставиться до своїх однопартійців, які залишили лави партії.

«Однозначно можу запевнити, разом з Вами засуджую дії влади, які не відповідають інтересам українського народу та вилились у потужний протест громадськості», - резюмував очільник львівських міських регіоналів.

Нагадаємо, минулого тижня Євромайдан у Львові закликав львівських регіоналів покинути провладну партію, інакше на Львівщині бойкотуватимуть  товари вироблені на  на підприємствах регіоналів.

Першими почали «сипатись» районні організації ПР. А цього тижня з лав Партії регіонів та з фракції у Львівській міській раді вийшов директор Оперного театру ім. Соломії Крушельницької, голова фракції ПР  Тадей Едер. Також заяву про вихід з фракції Партії регіонів у львівській міськраді написав позапартійний депутат Володимир Пасічник. Зважаючи на те, що у фракції залишився лише один депутат - позапартійний начальник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук, фракція ПР у львівській міськраді припиняє своє існування. Про що відразу оголосив секретар ради  «свободівець» Василь Павлюк. Депутатські повноваження наразі не склав жоден регіонал.

 

comments powered by HyperComments