«Кому Вниз» скасували концерти у Львові та Івано-Франківську через участь в революції

Катерина Поліщук  |  П'ятниця, 13 грудня 2013, 13:01
Концерти гурту "Кому Вниз" у Львові та Івано-Франківську, які мали відбутися 13 та 14 грудня, перенесли на лютий у зв'язку з революційною ситуацією в Україні. Це вже третій концерт, який відмінили у Львові через політичну ситуацію в Україні.
«Кому Вниз» скасували концерти у Львові та Івано-Франківську через участь в революції

"У зв'язку з божественними діями Майдану та егоїстичним бажанням бачити найкрасивіші обличчя світу, стратегічно переносимо наші виступи у Львові та Івано-Франківську на переможну днину. Во славу поля бою й теплої льолі!! З нами Бог», - заявили учасники гурту «Кому Вниз»

Як повідомляють організатори концерту, орієнтовні дати проведення концертів - кінець лютого 2014-го. Попередньо узгоджена дата проведення концерту у Львові - 28 лютого 2014 року. "Наш Формат" попросив меломанів не здавати квитки, а прийти з ними на концерти в лютому 2014-го. Оскільки компанія вже й так зазнала збитків через перенесення концертів. Усі придбані квитки будуть дійсними на нові дати концертів.

Це вже щонайменше третій концерт, який скасували у Львові у зв’язку з масовими протестами на Майданах. Зокрема нещодавно оголосили, на невизначений термін перенесли концерт-презентацію “Цілого альбому” відомого у Львові гурту “Гич Оркестр”. Вони теж беруть участь у Євромайдані у Києві.

А про відміну концерту оперного співака Володимира Гришка, львів’яни попросили самі через його відверту підтримку Партії регіонів.

 

 

comments powered by HyperComments