Студентів УКУ змушують свідчити один на одного, - ректор

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 13 грудня 2013, 11:04
Студентів Українського Католицького університету (УКУ) у Львові міліція викликає на допити як свідків по заведених нещодавно різного роду кримінальних справах по факту. Це все робиться для того, аби студенти свідчили на своїх колег. Про це в коментарі для «Справжньої Варти» повідомив Ректор УКУ доктор Богдан Прах.
Студентів УКУ змушують свідчити один на одного, - ректор

Також, за його словами, правоохоронці побували вже і в університеті, де допитувалися начебто про те, хто із студентів не відвідує занять. Відтак, як відзначив ректор УКУ, сьогоднішній Євромайдан для студентів найкраща школа життя.

«Я за фахом історик і коли досліджував архіви КГБ я бачив фотографії таких самих молодих дівчат, хлопців, які не жили більше як 20-22 роки. Вони своїм життям і кровю мусили окропити побудову нашої держави. Ми і сьогодні в мирний час бачимо як топчеться людська гідність. Це є результатом того, що не до кінця ми пильнуємо нашу владу», - переконаний Богдан Прах.

Водночас, ректор УКУ заявив , що вірить в перемогу студентів, які стоять на Євромайдані та проходять крізь різні випробування.

«Вірю, що найближчим часом ми всі разом будемо усміхатися на Різдвяні свята, що ми перемогли. Тому ми маємо разом підтримати Київ і разом ставити чіткі вимоги, що не може ця влада більше залишатися в Україні», - сказав Богдан Прах.

comments powered by HyperComments