Ю. Михальчишин закликав налаштовуватись на довгу облогу цитаделі зла

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 9 грудня 2013, 01:33
Якщо фортеця не береться приступом то береться облогою. Таку тезу під час свого виступу з трибуни львівського Євромайдану виголосив народний депутат Юрій Михальчишин.
Ю. Михальчишин закликав налаштовуватись на довгу облогу цитаделі зла

Юрій Михальчишин 

Фото автора

Як констатував нардеп, сьогодні перед кожним учасником євромайданів стоїть питання – а що далі? Скільки ще стояти? Чи вистоїмо? Чи не зламаємось? Чи не розійдемся? До того ж, проти них буде працювати масована хвиля зомбування і пропаганди.

«Вам розповідатимуть, що йде зима з 15-градусними морозами і стояння на Майдані нічого не дасть, лідери опозиції не мають плану, всі розгублені і краще повертатися додому, скоро Різдво і якось воно буде. Та ми чекали 22 роки що якось воно буде, а цьогоріч стало очевидно, що система прогнила повністю. Цей велетенський нарив сам по собі не розсмокчеться. В бюджеті грошей немає. Отже в грудні, січні і лютому чесні працюючі люди, які своєю працею забезпечують райське життя жменьці негідників будуть сидіти без зарплати і без пенсії. Це означає, що зараз прийшов час вистояти. Якщо фортеця не береться приступом, то береться облогою, - вважає Михальчишин.

Відтак, за словами Михальчишина, сьогодні кожен з пікетувальників має бути на Майдані в Києві стільки, скільки буде потрібно та закликав для зручності робити по декілька «вилазок» у Києві.

«Стоїмо на Майдані 2-3 дні, в кого скільки вистачає сил і здоров’я, залишаємо там теплі речі для тих, хто їх потребує, повертаємось додому, запасаємось силами, хорошим настроєм, теплим одягом і знову вертаємось до Києва», - пояснив нардеп.

За його словами, сьогодні в столиці мітингувальникам протистоїть 4 тисячі бійців "Беркута" і близько 15 тис. бійців внутрішніх військ, «яким теж холодно і вони теж недосипають».

«Крім того там є і наші львівські, тернопільські, франківські хлопці. Вони також в серці відчувають біль і лють за те, що відбувається в Україні. Тож маємо зараз стояти настільки довго, скільки буде потрібно. 100 років тому, 1914 року Січові Стрільці провели Різдво в Карпатах взимку при 30-градусному морозі. Згодом наші львівські хлопці  в Австро-Угорській армії провели ще одне Різдво в снігу в Альпах. 1918 року наші святкували Різдво і зустрічали Святвечір з Коновальцем і Мельником в Києві.  Цього разу буде так само – ми львів’яни покажемо, що таке львівське Різдво в Києві», - зазначив свободівець.

Як відзначив депутат, Євромайдан уже вписав нову сторінку в історію України. До прикладу революція троянд в Грузії тривала 3 тижні, Єгипетська революція  2011 року тривала  2 тижні і 3 дні. В той час як Євромайдан стоїть вже більше ніж 2 тижні не при єгипетській температурі.

«Отже ми вже вписали нову сторінку в історію. Тож нам залишається налаштовуватися на довгу і мирну облогу аби взяти цю цитадель зла, брехні, корупції і кривавого терору», - сказав нардеп.

Фото з сайту:  ipress.ua

comments powered by HyperComments